طباخی نمونه

1 از
قبلی بعدی

جزئیات آگهی

  • شناسه آگهی: 2043

  • اضافه شده: 1400

  • موقعیت مکانی : ایران

  • استان: استان تهران

  • شهر: اسلامشهر

  • تلفن: 021-56110509

  • بازدیدها: 133

توضیحات

طبخ انواع کله وپاچه سیراب شیردان به صورت روزانه وتازه
صبح از ساعت ۴ صبح الی ۱۰
کله پاچه گوسفندی بره جوان کشتار تهران بسیار تازه ولذیذ
عصرها ازساعت ۱۵ الی ۲۱ شب
سیراب وشیردان کشتار تهران وپخت همان روز تازه ولذیذ
درماه مبارک رمضان پذیرایی از افطار تا سحر می باشد
آیامی دانید که فقط ماهستیم که سیراب شیردان مورد عرضه خودرا در مغازه وهر روز بخت می کنیم؟
بله درست است …ما تنها طباخی در جاده ساوه هستیم که بار خوراک سیراب وشیردان موردعرضه را درون واحدصنفی هر روز تازه پخت می کنیم ولذت تازگی وسالم بودن را مشتریان بخوبی حس می کند
می پرسید دیگر طباخی ها مگر چگونه سیرابی خود را پخت وعرضه می کنند؟

پاسخ-امروزه متاسفانه دیگر طباخی ها مانند گذشته سیراب و شیردان مصرفی راخودشان پخت نمی کند بلکه از کارخانه ای پخت سیرابی صنعتی که محل پخت سیراب وشیردان تمام طباخی های تهران وحومه به صورت صنعتی ودرمقیاس انبوه است مصرف یک ماه سیراب شیردان مورد عرضه خودرا به صورت پخته شده فله کیلویی از کارخانه سیرابی پزی صنعتی حوالی میدان میوه وتره بار تهران است تهیه وسیرابی پخته شده رادرون دبه های پلاستیکی درفریزر برای مدت ۳۰روز نگهداری وروازنه به مقدار فروش از آن گرم نموده وبه مشتری عرضه می کنند واینگونه وانمود می کنند که سیرابی را همان روز داخل مغازه بخته اند که اینطور نیست

Rating: ۴.۰۰/۵. From 1 vote.
Please wait...

دیدگاه

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شده اند. *

موفقیت آمیز! بابت نظراتتون ممنونم. ما به شما پاسخ خواهیم داد.
شما ممکن است یکی از فیلد ها را خالی رها کرده اید یا خیلی سریع ارسال کرده اید